Over ons

Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, voetkundig Adviseur & Nagelstyliste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en handzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure behaald en het vak met veel passie aan het beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherpeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot voetkundig adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten in goede handen.


Marcelle Houtman

Pedicure

Sinds september 2017 werkzaam als pedicure bij ons. Daarvoor was Marcelle werkzaam als medisch secretaresse.

Marcelle is als pedicure afgestudeerd in 2017 en bij ons komen werken.

Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Marcelle hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten. Marcelle werkt in de praktijk maar bezoekt u ook graag aan huis.

Op maandag, maandagavond, woensdagochtend en de donderdag is Marcelle werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak plannen.

 

Joanneke Verschuren

Pedicure

Sinds november 2018 werkzaam als pedicure bij ons. Joanneke is ook nog werkzaam in de ouderenzorg als verzorgende IG, zij verzorgt en ondersteund daar dementerende ouderen.

Als pedicure is Joanneke zeer bekwaam en zijn uw voeten bij haar in goede handen. Joanneke werkt in de praktijk, maar komt ook bij u aan huis. Op de dinsdag en woensdagmiddag kunt u ook bij haar een afspraak inplannen.


Bianca Paans

Schoonheidsspecialiste

Bianca is een schoonheidsspecialiste met niveau 4 diploma, ook heeft zij zich in anti aging, acne, wimpers en wenkbrauwen gespecialiseerd. Bianca is werkzaam op de maandag, woensdag heel de dag en de dinsdag- en donderdagavond.


Anneke Burger
Massage therapeute

De massages worden gegeven door mij, Anneke Burger. Naast mijn drukke baan in het onderwijs zocht ik ontspanning door massages te leren geven. Ik heb diverse cursussen gevolgd en wil graag met andere mensen de ervaring die ik heb opgedaan delen.


 

Inge van Dongen
Schoonheidsspecialiste & Receptioniste

Sinds de nieuwe locatie van de Beauty Corner by Arlette de Jongh ben ik werkzaam als baliemedewerkster op woensdag en donderdag.

Tevens ben ik ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb al ruim 20 jaar ervaring. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit enthousiaste team en hoop u binnenkort te mogen begroeten.

Op donderdag werkt Inge ook als schoonheidsspecialiste