Over ons

Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, voetkundig Adviseur, Nagelstyliste & Schoonheidsspecialiste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en hand- en huidzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste behaald en het vak met veel passie gaan beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherpeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot voetkundig adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten handen en huid in goede handen.


Eva van der Assem

Pedicure

Eva is werkzaam als pedicure bij ons. Sinds december 2018 gediplomeerd pedicure en nu in opleiding voor Medisch Pedicure. Deze hoopt ze eind dit jaar positief af te sluiten.

Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Eva hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten.

Op Dinsdag en dinsdagavond woensdag en de vrijdag is Eva werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak plannen.

 

Bianca Paans

Schoonheidsspecialiste

Bianca is een schoonheidsspecialiste met niveau 4 diploma, ook heeft zij zich in anti aging, acne, wimpers en wenkbrauwen gespecialiseerd. Bianca is werkzaam op de maandag, woensdag heel de dag en de dinsdag- en donderdagavond.


Anneke Burger
Massage therapeute

De massages worden gegeven door mij, Anneke Burger. Naast mijn drukke baan in het onderwijs zocht ik ontspanning door massages te leren geven. Ik heb diverse cursussen gevolgd en wil graag met andere mensen de ervaring die ik heb opgedaan delen.


 

Inge van Dongen
Schoonheidsspecialiste & Receptioniste

Sinds de nieuwe locatie van de Beauty Corner by Arlette de Jongh ben ik werkzaam als baliemedewerkster op woensdag en donderdag.

Tevens ben ik ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb al ruim 20 jaar ervaring. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit enthousiaste team en hoop u binnenkort te mogen begroeten.

Op donderdag werkt Inge ook als schoonheidsspecialiste