Supplementen, wat doen ze nu eigenlijk en waarom hebben we ze nodig?

Ze leveren het lichaam belangrijke bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Op die manier wordt bijvoorbeeld nieuw stevig bindweefsel, collageen en elastine aangemaakt en zorgen zo voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Wij werken met het merk Laviesage en dit omdat we hier bijzonder mooie resultaten mee hebben behaald.

Laviesage voedingssupplementen zijn samengesteld op basis van de modernste wetenschappelijke inzichten en eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëert Laviesage originele producten die optimaal bijdragen aan het behouden of krijgen van een mooie en gezonde huid.

De supplementen kunnen worden ingezet voor de volgende huidproblemen:

  • Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huid- en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen UV-straling, etc. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.
  • Skin health lijn bestaat uit huidverzorging en lichaamsverzorging producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan gezond houden van de huid bij verschillende huidcondities en zoals pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, een droge, rode of onzuivere huid, etc. Het resultaat is een gave, egale, mooie en gezonde huid.
  • Vitality lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en het verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven en gewrichten soepel houden, etc.

Samen met onze bindweefselmassage kunnen we deze producten inzetten om tot een super resultaat te komen.

Tijdens de intake komt dit ook zeker ter sprake zodat u kunt kiezen wat voor u het beste past.

Samen komen we tot het resultaat wat u wilt.