Primissima

Primissima is een reeks chemische peelingbehandelingen met verstevigende en regenererende eigenschappen die het huidoppervlak exfoliëren. Het assortiment egaliseert verkleuringen, verzacht rimpels, vernieuwt, verzacht en verstevigt de huid en geeft een stralende uitstraling – en dat alles in alle veiligheid. Het innovatieve aspect van de Primissima-behandeling is het revolutionaire exfoliërende systeem “CFWS”, dat wordt versterkt door een speciaal actief ingrediënt dat wordt gewonnen uit Passiflora edulis in Peru. Het actieve ingrediënt helpt het huidoppervlak te regenereren en herstructureert de dermis met een verstevigend en modellerend effect. Het actieve ingrediënt wordt geëxtraheerd met behulp van een milieuvriendelijk proces als onderdeel van een productieketen die 100% duurzaam is.

Actie

Het Primissima-assortiment is voorzien van het innovatieve CFWS – continue flow wetting system – ontwikkeld door Vagheggi research & development, dat zeven zuurmoleculen levert die het gezicht intens exfoliëren, hydrateren en beschermen tegen oxidatie.

Voordelen

De sequentiële, synergetische werking van de twee peelings en het Primissima rebalancing and replenishing cream mask verlichten en revitaliseren de huid diep van binnen.
Rigeneralift behandelt verdikking van de hoornlaag, huidonvolkomenheden en rimpels en bereidt de huid optimaal voor op andere behandelingen.

Resultaat

De Rigeneralift-behandeling vernieuwt en egaliseert, egaliseert verkleuringen en bestrijdt rimpels, waardoor de huid zichtbaar ontspannen, egaal en stralend wordt. Gelaatstrekken worden verjongd, de huidtextuur is egaler en poriën worden geminimaliseerd.

Duur: 60 minuten
Prijs: € 68,00