Courtin | Natuurlijk goed!

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging.

De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

Alle producten van Courtin zijn op basis van Tea Tree olie, een natuurlijk wondermiddel wat gebruikt wordt om veel huidproblemen te verminderen. De producten zijn onder te verdelen in enkele lijnen:

  • gezichtsverzorging
  • voetverzorging
  • lichaamsverzorging

Alle producten van Courtin zijn op basis van Tea Tree olie, een natuurlijk wondermiddel wat gebruikt wordt om veel huidproblemen te verminderen.

Naast de professionele producten die uw Courtin schoonheidsspecialiste of pedicure in de salon gebruikt, zijn er ook dezelfde professionele producten voor thuisgebruik, die perfect aansluiten op de salonbehandelingen.

De tea tree producten van Courtin zijn een aanvulling op uw schoonheids- en of pedicurebehandeling.

5 redenen om te kiezen voor Courtin:

1. Courtin heeft een compleet assortiment voor gezicht, lichaam en voetverzorging.
2. Courtin producten werken zeer actief en effectief tegen allerlei huidproblemen.
3. En zit geen paraffine in de Courtin producten.
4. Courtin biedt professionele producten met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
5. Courtin producten zijn niet getest op dieren