Producten voor doelgericht en systematisch behandelen.

Vagheggi Phytocosmetici is een allesomvattend huidverzorgingsprogramma voor gezicht en lichaam. Het programma voorziet op alle punten van het verzorgen, het behandelen van gevoeligheden, tekortkomingen of aandoeningen en het voorkomen van storende werkingen van binnenuit of buitenaf.

Het kenmerkende en zeer bijzondere aan Vagheggi Phytocosmetici is de systematiek binnen dit programma. Die systematiek kan men omschrijven in drie niveaus.

Als eerste omvat het Vagheggi Phytocosmetici programma diverse uitgewerkte lijnen:

  • Specifieke gezichtsverzorgingslijn ingedeeld naar huidtypen
  • Lichaamslijnen, met specifieke doelstellingen zoals cellulitis behandeling
  • Zonnelijn voor gezicht en lichaam

Vervolgens is iedere lijn uitgewerkt in een serie basisproducten en bijkomende specialiteiten voor specifieke behandelingen of detailbehandelingen.

Tenslotte zijn er binnen de gezichtsverzorgings- en lichaamslijn zeven essentiële oliën opgenomen die toegevoegd kunnen worden aan de andere producten om de werking te versterken. Hiermee kan iedere graad in werking worden bereikt.

Met deze systematiek stemt men iedere behandeling of ieder verzorgingsschema af op de behoefte en leeftijd van de cliënt, op de aard en de kwaliteit van de huid en op iemands persoonlijke conditie. Zo’n aanpak kan heel complex en heel eenvoudig zijn; zo nodig uitgesplitst in een verhouding van salonbehandeling en thuisgebruik.

Zeker is wel; de aanpak van Vagheggi Phytocosmetici staat voor een doelgerichte methode, een effectieve werking en prachtige resultaten.