Bij Beauty Corner by Arlette de Jongh kunt u terecht voor uw voetklachten, maar ook voor de verzorging van uw voeten. Bij de verzorging van uw voeten kunt u denken aan het knippen van nagels, frezen van verdikte nagels en verwijderen van eelt. De praktijk beschikt uiteraard over professionele apparatuur waardoor de behandeling van uw voeten volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf wordt uitgevoerd.

Medisch Pedicure Arlette, Eva en Suus en Pedicure Judith

Voor de reumatische-, diabetische- en oncologische voet kunt u bij Arlette, Eva of Suus terecht.  De specifieke voetklachten die horen bij de oncologische voet en ook bij aandoeningen door het gevolg van reuma, diabetisch en vaataandoeningen kunnen door ons verzorgd worden. Zo proberen we te voorkomen dat de klachten ernstig worden en kunnen leiden naar voetklachten waardoor u minder mobiel wordt.

Voor alle cliënten die graag hun voeten in top conditie willen houden, het lakken van de nagels met Caption nagellak of de gellak van Young Nails wordt door Eva, Suus of Judith gedaan. Toch liever een voetspa? Dat kan ook. Een voetbad, scrub, massage en masker alles is mogelijk om uw voeten te verwennen. De behandelingen bestaan altijd uit een basis pedicure behandeling. Alleen maar last van een likdoorn, ingroeiende teennagel? Boek dan een deelbehandeling. De teennagels worden te lang en het lukt u niet zo goed meer? Dan kunt u een 10 min behandeling boeken en uw teennagels worden netjes geknipt en gefreesd.

Pedicure Behandelingen


Medisch Pedicure


Combi behandelingen


Cosmetische voetbehandelingen