Bekijk hier de Coronavirus update van Beauty Corner by Arlette. Meer informatie

Bij Beauty Corner by Arlette de Jongh kunt u terecht voor uw voetklachten, maar ook voor de verzorging van uw voeten. Bij de verzorging van uw voeten kunt u denken aan het knippen van nagels, frezen van verdikte nagels en verwijderen van eelt. De praktijk beschikt uiteraard over professionele apparatuur waardoor de behandeling van uw voeten volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf wordt uitgevoerd.

Medisch Pedicure Arlette de Jongh

Voor de reumatische-, diabetische- en oncologische voet kunt u terecht bij Arlette de Jongh. Zij is afgestudeerd als medisch Pedicure en voetkundig adviseur. De specifieke voetklachten die horen bij de oncologische voet en ook bij aandoeningen door het gevolg van reuma, diabetisch en vaataandoeningen kunnen door Arlette verzorgd worden. Zo proberen we te voorkomen dat de klachten ernstig worden en kunnen leiden naar voetklachten waardoor u minder mobiel wordt.

Pedicures Eva van den Assem en Margriet van der stelt

Zij verzorgen de voeten van alle cliënten die graag hun voeten in top conditie willen houden. Het lakken van de nagels met Caption nagellak of de gellak van Young Nails wordt door Eva en Margriet gedaan. Toch liever een voetspa? Dat kan ook. Een voetbad, scrub, massage en masker alles is mogelijk om uw voeten te verwennen. De behandelingen bestaan altijd uit een basis pedicure behandeling. Alleen maar last van een likdoorn, ingroeiende teennagel? Boek dan een deelbehandeling. De teennagels worden te lang en het lukt u niet zo goed meer? Dan kunt u een 10 min behandeling boeken en uw teennagels worden netjes geknipt en gefreesd.

Pedicure Behandelingen


Medisch Pedicure


Combi behandelingen


Cosmetische voetbehandelingen

logoyonka
llogooimage02png
youngnails-wit
courtin-wit-2
dadi_oil-wit
zao-wit
provoet
partner-logo01