Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, Voetkundig Adviseur, Nagelstyliste & Schoonheidsspecialiste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en hand- en huidzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste behaald en het vak met veel passie gaan beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherapeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot Voetkundig Adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten handen en huid in goede handen.


Eva

Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialiste en Gellak

Eva is werkzaam als Medisch pedicure bij ons. Sinds december 2018 gediplomeerd pedicure en nu ook gediplomeerd Medisch Pedicure. Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Eva hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten. Ook voor uw huid en een mooie gellak kunt u bij mij terecht.

Op maandag, donderdag en zaterdag is Eva werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak boeken.


Suus

Medisch Pedicure

Na een stage van 2 jaar is Suus nu alweer zo’n 2 jaar bij ons als Medisch Pedicure. Uw voeten zijn nu op alle vlakken in goede handen.

Met oog voor uw mobiliteit en het oplossen van uw voetproblemen bent u bij haar op de juiste plaats!

Op de woensdagen, donderdagen en vrijdagen is Suus werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak boeken.


Judith

Pedicure

Na een switch in haar carrière, is Judith nu een gediplomeerd pedicure. Leergierig naar uw voeten en voetproblemen probeert Judith alle problemen te verhelpen. Van mooi verzorgde en pijnloze voeten tot een mooie Gellak op de teennagels.

Op de maandag en donderdag kunt u ook bij haar een afspraak boeken.


Elma

Schoonheidsspecialiste en Gellak

Na een stage van 2 jaar is Elma nu bij ons werkzaam als Schoonheidsspecialiste niveau 4. Ze vindt het fijn om u een moment van rust te geven. Mooie wenkbrauwen, wimpers en gellak op uw handen behoren ook tot de passie van Elma.

Op de woensdag en woensdagavond, donderdag en donderdagavond en vrijdag is Elma werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak boeken.

 


Indi

Schoonheidsspecialiste 

Afgelopen 2 jaar  ben ik hier gestart als stagiaire. Inmiddels heb ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 4 afgerond en mag ik u nu in de schoonheidssalon ontvangen voor de verzorging van uw huid. Ik neem u graag mee in een oase van rust en intensieve huidverzorging.

Op de maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u ook bij haar een afspraak inplannen.


Jacqueline

Na jaren met veel plezier in de uitvaartbranche gewerkt te hebben, wat het tijd voor iets nieuws. In 1992 heb ik al de cursus acrylnagels zetten gedaan en in 2022 heb het weer opgepakt met een cursus anatomie van de nagel en combi manicure. De perfecte salon nagel en het zetten van biab nagels werden al snel mijn ding! In het nagelvak is er nog zoveel meer te leren, dus blijf ik up to date met het volgen van cursussen en de nieuwe trend.

Op Maandag, woensdag en vrijdag kunt u ook bij haar een afspraak boeken.