Bekijk hier de Coronavirus update van Beauty Corner by Arlette. Meer informatie

Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, voetkundig Adviseur, Nagelstyliste & Schoonheidsspecialiste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en hand- en huidzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste behaald en het vak met veel passie gaan beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherpeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot voetkundig adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten handen en huid in goede handen.


Eva van den Assem

Medisch Pedicure

Eva is werkzaam als Medisch pedicure bij ons. Sinds december 2018 gediplomeerd pedicure en nu ook gediplomeerd Medisch Pedicure. Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Eva hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten.

Op Dinsdag en dinsdagavond woensdag en de vrijdag is Eva werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak plannen.


Margriet van Vuuren

Pedicure

Margriet is werkzaam als pedicure. Na mijn passie voor nagelstyliste ben ik de opleiding tot pedicure gaan volgen. Sinds 2007 ben ik werkzaam als pedicure. Naast de standaard pedicure behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor een heerlijke voet en onderbeen massage, spa voetverzorgende behandeling, gellak en nagelreparatie.

Margriet is werkzaam op dinsdag, donderdag en woensdag avond.


Inge van Dongen

Schoonheidsspecialiste & Receptioniste

Sinds de nieuwe locatie van de Beauty Corner by Arlette de Jongh ben ik werkzaam als baliemedewerkster op woensdag en donderdag.

Tevens ben ik ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb al ruim 20 jaar ervaring. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit enthousiaste team en hoop u binnenkort te mogen begroeten.

Op donderdag werkt Inge ook als schoonheidsspecialiste


Maxime Roovers

Nagelstyliste

Mijn naam is Maxime Roovers.
Ik ben 23 jaar oud en woon in Geertruidenberg. Begin 2019 heb ik een opleiding tot allround nagelstyliste afgerond. Ik vind het erg leuk om mijn creativiteit te uiten in dit vak en ben altijd gemotiveerd om nieuwe dingen te leren. Het directe contact wat je als nagelstyliste hebt met klanten vind ik heel leuk aan dit werk.
Maxime is werkzaam op de dinsdagen als nagelstyliste.


Bianca Paans

Schoonheidsspecialiste

Bianca is een schoonheidsspecialiste met niveau 4 diploma, ook heeft zij zich in anti aging, acne, wimpers en wenkbrauwen gespecialiseerd. Bianca is werkzaam op de maandag, woensdag heel de dag en de dinsdag- en donderdagavond.


logoyonka
llogooimage02png
youngnails-wit
courtin-wit-2
dadi_oil-wit
provoet