Winkelmand Mijn account Bekijk hier de Coronavirus update van Beauty Corner by Arlette. Meer informatie

 

Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, voetkundig Adviseur, Nagelstyliste & Schoonheidsspecialiste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en hand- en huidzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste behaald en het vak met veel passie gaan beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherpeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot voetkundig adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten handen en huid in goede handen.


Eva

Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste

Eva is werkzaam als Medisch pedicure bij ons. Sinds december 2018 gediplomeerd pedicure en nu ook gediplomeerd Medisch Pedicure. Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Eva hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten.

Op Dinsdag en dinsdagavond en zaterdagmiddag is Eva werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak plannen.

 


Noëlle

Pedicure

Sinds 2 jaar loop ik stage in de praktijk, ik denk dat u mij misschien best al eens gezien heeft. Mijn stage is voor een deel omgezet en mag ik nu als Pedicure uw voeten gaan behandelen. Mijn opleiding gaat nog verder in medisch pedicure. Deze hoop ik in december 2021 af te ronden.
U kunt mij boeken op de dinsdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen.

Graag tot ziens!
Noëlle.


Elma

Schoonheidsspecialiste

Afgelopen 2 jaar  ben ik hier gestart als stagiaire. Inmiddels heb ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 4 afgerond en mag ik u nu in de schoonheidssalon ontvangen voor de verzorging van uw huid. Ik vind het fijn om u een moment van rust te geven.
U kunt mij boeken op de maandagavond, dinsdagen, woensdagavond, donderdag en vrijdag.

Graag tot snel.
Elma

 

 


Bianca Paans

Schoonheidsspecialiste

Bianca is een schoonheidsspecialiste met niveau 4 diploma, ook heeft zij zich in anti aging, acne, wimpers en wenkbrauwen gespecialiseerd. Bianca is werkzaam op de maandag, woensdag heel de dag en de dinsdag- en donderdagavond.