Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, Voetkundig Adviseur, Nagelstyliste & Schoonheidsspecialiste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en hand- en huidzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste behaald en het vak met veel passie gaan beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherapeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot Voetkundig Adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten handen en huid in goede handen.


Eva

Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialiste en Gellak

Eva is werkzaam als Medisch pedicure bij ons. Sinds december 2018 gediplomeerd pedicure en nu ook gediplomeerd Medisch Pedicure. Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Eva hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten. Ook voor uw huid en een mooie gellak kunt u bij mij terecht.

Op maandag, donderdag en zaterdag is Eva werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak plannen.


Suus

Medisch Pedicure

Sinds 2 jaar loop ik stage in de praktijk, ik denk dat u mij misschien best al eens gezien heeft. Mijn stage is nu omgezet en mijn diploma voor Medisch Pedicure heb ik behaald. Uw voeten zijn nu op alle vlakken in goede handen.

Op de woensdagen, donderdagen en vrijdagen is Suus werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak boeken.


Judith

Pedicure

Na een switch in mijn carrière, ben ik nu gediplomeerd pedicure. Al weer meer dan een jaar ben ik werkzaam in de praktijk.

Op de maandag en donderdag kunt u ook bij haar een afspraak inplannen.


Elma

Schoonheidsspecialiste en Gellak

Afgelopen 2 jaar  ben ik hier gestart als stagiaire. Inmiddels heb ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 4 afgerond en mag ik u nu in de schoonheidssalon ontvangen voor de verzorging van uw huid. Ik vind het fijn om u een moment van rust te geven. Ook voor een mooie gellak op uw handen kunt u bij mij terecht.
Op de woensdag en woensdagavond, donderdag en donderdagavond en vrijdag is Elma werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak boeken.

 


Indi

Schoonheidsspecialiste 

Afgelopen 2 jaar  ben ik hier gestart als stagiaire. Inmiddels heb ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 4 afgerond en mag ik u nu in de schoonheidssalon ontvangen voor de verzorging van uw huid. Ik neem u graag mee in een oase van rust en intensieve huidverzorging.

Op de maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u ook bij haar een afspraak inplannen.


Jacqueline

Na een switch in mijn carrière ben ik nagelstyliste geworden en nu werkzaam hier in deze salon.

Op de maandag, woendag en vrijdag kunt u ook bij  haar een afspraak inplannen.