Winkelmand Mijn account Bekijk hier de Coronavirus update van Beauty Corner by Arlette. Meer informatie

Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, voetkundig Adviseur, Nagelstyliste & Schoonheidsspecialiste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en hand- en huidzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste behaald en het vak met veel passie gaan beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherpeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot voetkundig adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten handen en huid in goede handen.


Eva van den Assem

Medisch Pedicure

Eva is werkzaam als Medisch pedicure bij ons. Sinds december 2018 gediplomeerd pedicure en nu ook gediplomeerd Medisch Pedicure. Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Eva hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten.

Op Dinsdag en dinsdagavond, de vrijdag en zaterdagmiddag is Eva werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak plannen.

 


Noëlle van Beek

Pedicure

Noëlle is in opleiding tot medisch pedicure en is sinds maart werkzaam als pedicure. Hiervoor heeft u haar vast vaker gezien, omdat ze als stagiaire al een poos bij ons aan het leren was.  Ze werkt met trots en passie aan uw voeten en kunt u op de vrijdagen een behandeling  haar inplannen. ( haar foto wordt nog geplaatst )

 

 

 


Bianca Paans

Schoonheidsspecialiste

Bianca is een schoonheidsspecialiste met niveau 4 diploma, ook heeft zij zich in anti aging, acne, wimpers en wenkbrauwen gespecialiseerd. Bianca is werkzaam op de maandag, woensdag heel de dag en de dinsdag- en donderdagavond.