Winkelmand Mijn account Bekijk hier de Coronavirus update van Beauty Corner by Arlette. Meer informatie

 

Arlette de Jongh

Medisch Pedicure, Voetkundig Adviseur, Nagelstyliste & Schoonheidsspecialiste

Door mijn passie voor zorg in het algemeen, ben ik me gaan specialiseren in de voet- en hand- en huidzorg.

In 1989 heb ik mijn diploma tot pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste behaald en het vak met veel passie gaan beoefenen.

Sinds 2012 ben ik als medisch pedicure werkzaam voor alle zorgverzekeraars, podotherapeuten en zorggroep Zorroo. In 2016 heb ik mijn beroep als medisch pedicure uitgebreid met de opleiding tot Voetkundig Adviseur. Het opsporen en verhelpen van de meest voorkomende voetproblemen, de korte lijnen met andere disciplines is hiermede door ontstaan. Mijn kennis over de hand- en voetzorg is verder ook nog uitgebreid door de scholing met betrekking tot oncologie en voetzorg voor ouderen.

Met al deze ervaring zijn uw voeten handen en huid in goede handen.


Eva

Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste

Eva is werkzaam als Medisch pedicure bij ons. Sinds december 2018 gediplomeerd pedicure en nu ook gediplomeerd Medisch Pedicure. Haar werkzaamheden als pedicure staan bij Eva hoog, ze werkt adequaat en vol passie aan uw voeten.

Op Dinsdag en dinsdagavond en zaterdagmiddag is Eva werkzaam en kunt u ook bij haar een afspraak plannen.

 


Noëlle

Pedicure

Sinds 2 jaar loop ik stage in de praktijk, ik denk dat u mij misschien best al eens gezien heeft. Mijn stage is nu omgezet en mijn diploma voor Medisch Pedicure heb ik behaald. Uw voeten zijn nu op alle vlakken in goede handen.
U kunt mij boeken op de dinsdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen.

Graag tot ziens!
Noëlle.


 

Elma

Schoonheidsspecialiste

Afgelopen 2 jaar  ben ik hier gestart als stagiaire. Inmiddels heb ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste niveau 4 afgerond en mag ik u nu in de schoonheidssalon ontvangen voor de verzorging van uw huid. Ik vind het fijn om u een moment van rust te geven.
U kunt mij boeken op de maandagavond, dinsdagen, woensdagavond, donderdag en vrijdag.

Graag tot snel.
Elma