Zoveel soorten, zoveel merken, zoveel resultaten, maar wat is nu waar en wat kan ik nu verwachten?

Die vraag wordt mij zo vaak gesteld.

Ik gebruik nu sinds 2 jaar Collageen poeder Boost & Lift van Laviesage en ook de Base tabletten. In eerste instantie kwam ik op hun stand bij de beauty beurs. Ik wilde iets toevoegen aan onze bindweefsel behandelingen en kuren. Hoe konden we ervoor zorgen dat het bindweefsel weer stevig werd en hoe konden we ervoor zorgen dat het ook zo blijft tussen de kuren door.

Na het praten over hun producten en hoe deze opgebouwd zijn werd ik langzaam steeds enthousiaster. Ik wilde het proberen, het testen voor ik het aan mijn cliënten wilde aanbieden.

Zo ben ik begonnen met het gebruik van de Boost & Lift. Na 14 dagen kreeg ik opmerkingen van mijn cliënten over mijn huid. Wat zag ik er goed uit, wat zag mijn huid er goed uit. Hoe kwam dat, had ik botox laten zetten of iets aan mijn huid gedaan?

De foto’s die ik genomen had van de huid rond mijn ogen waren spectaculair. Was dat het resultaat van het collageen wat ik gebruikte? JA! Dat was het zeker. In combinatie met de bindweefselmassage kuur werd het alleen maar beter.

Na een jaar begon ook mijn haar voller te worden, mijn nagels werden beter, mijn huid over mijn hele lichaam werd beter en minder droog. De combinatie die ik nu gebruik van Laviesage is top! Het juiste collageen is van belang voor je huid. Zo ook alle extra ingrediënten die hierbij de hulpstoffen zijn voor de opname van het collageen. Dit product heeft alles zo goed op elkaar afgestemd dat het doet wat het beloofd.

Ben je nieuwsgierig?

Kom dag een langs dan leg ik je alles uit en kunnen we kijken wat jij nodig hebt om jouw huid in top conditie te houden en zo het verouderen van je huid stil te kunnen zetten.