Die vraag is mij al heel vaak gesteld.

Ik ga de vraag proberen uit te leggen, al blijft het een beleving en ervaring die ik al heb zo’n 30 jaar heb.

Wat ik vooral belangrijk vind is de holistische schoonheid die weer terug keert naar de basis van welzijn. Deze wordt door de Quintessence, het hoofdingrediënt en exclusief complex met 5 essentiële oliën (lavendel, geranium, rozemarijn, cypres en tijm) bereikt. Ze staan centraal in al onze behandelingen. Deze prikkelen de zintuigen en de huid om zo tot een perfect resultaat te komen.

We stellen elke behandeling samen als een unieke, multi-zintuigelijke en diepe persoonlijke ervaring. Het verbinden van het lichaam met de geest om zo alle spanningen weg te halen, zorgt er voor dat de huid ook alles krijgt wat het nodig heeft.

Ik herinner mij mijn eerste kennismaking met Yon-Ka als iets dat ik nog niet eerder had ervaren. Ik voelde tijdens de behandeling mijn huid alles opnemen wat het aangeboden kreeg en toen ik aan het einde van de behandeling weer rechtop zat voelde ik dat mijn huid fris en gevoed aan voelde. Het gevoel dat er ook daadwerkelijk iets met mijn huid gebeurd was. Als jonge schoonheidsspecialiste was ik op zoek naar een merk dat mijn het gevoel gaf dat me ontspanning bracht.

Dat vond ik in Yon-Ka.

Het unieke vind ik ook vooral dat we alles op jou huid kunnen aanpassen, we kunnen het zo maken dat het jou ontspanning brengt en tegelijkertijd jouw huid geeft wat het nodig heeft.

Je begrijpt dat elke behandeling voor jou als ook voor ons een beleving is.

Kom het ervaren en voel zelf hoe een Yon-Ka behandeling voelt voor jou.

Liefs Arlette.