Iedereen kent het gezegde “Meten is weten”. Daarom gaan we ook van je huid een meeting maken. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de conditie van je huid, de huidleeftijd en zones waar we aan kunnen gaan werken. Naast mijn professionele gebruik ik nu dus ook de RS LightSkin.

De RS LightSkin is een huidanalyse apparaat waarmee er een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse wordt uitgevoerd in slechts 20 seconden.
De verschillende en dieperliggende huidlagen worden geanalyseerd en brengt deze gedetailleerd in beeld. De hoge resolutie camera maakt foto’s van de huid met 3 soorten belichting. De foto’s worden vervolgens volledig geanalyseerd waarna de resultaten in duidelijke grafieken en heldere foto’s worden getoond. Ik kan op deze manier een kijkje nemen in je huid, zo kan er nog gerichter een plan van aanpak worden gemaakt.

Iedere nieuwe klant krijgt een intake en deze uitgebreide huidanalyse gratis. Na de behandeling zal er een op maat gemaakt advies worden geven en worden de klantgegevens en foto’s bewaard. Daarna bespreken we hoe we jouw thuisbehandelplan in de praktijk gaan uitvoeren. Er wordt besproken welke behandelingen ik adviseer om jouw droomhuid te bereiken en je krijgt hiervan een kostenindicatie. Alles kan op maat aangepast worden. Zo kun je starten met de producten die bij je passen

Bij bestaande klanten wordt de huidanalyse elk kwartaal/half jaar of vaker herhaald, dit om de veranderingen in de huid meet en zichtbaar te maken. Er wordt dan opnieuw bekeken hoe het met je huid gaat. Waar is je huid al stukken verbeterd? Wat heeft je huid nog nodig?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Of boek je afspraak!