Responsive image

Treedt binnen in de wereld van de Yon-Ka behandelingen voor een unieke aromatische ervaring waarbij iedere geur harmonie brengt. Vijf in intensiteit toenemende behandelingsfasen, die u opeenvolgend ondergaat in een zuurstofrijke sfeer van de 5 Quintessence etherische oliën van Yon-Ka.

Huidverbeterend, Verzorgend, Resultaat

Yon-Ka is een huidverzorgingsmerk uit Parijs, dat al sinds 1954 actief is op het gebied van de natuurlijke huidverzorging.

Met de behandeling van Yon-Ka, een compleet huidverbeterend merk, kunnen door planten extracten en essentiële oliën veel huidproblemen verholpen worden. De producten van Yon-Ka zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dieren extracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruiden extracten en parabenen.

Responsive image

Yon-Ka: 5 belangrijke essentiële oliën

De Yon-Ka producten en behandelingen bevatten een “Quintessence” die 5 etherische oliën: lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm, met een buitengewone werking combineert met planten extracten.

Yonka is wereldwijd het eerste en enige merk dat essentiële oliën ín haar producten verwerkt. Yonka heeft meer dan 12 verschillende behandelingen: van Wellness tot Anti-Age.

Yon-Ka is gespecialiseerd in huidverbetering met anti-age behandelingen, fruitzuren, peelings, whitening behandelingen en de rode en gevoelige huid. Yonka behandelingen zijn naast huidverbeterend ook een unieke ervaring. Yon-Ka biedt het u allemaal aan de hand van een ruim assortiment behandelingen, die onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

Beleef een Yon-Ka behandeling.

Yon-Ka producten

Tijdens alle Yonka behandelingen wordt er gewerkt met het Lucas apparaat,
waarin de essentiële oliën zitten zoals: Lavendel, Rozemarijn, Geranium, Cyprus en Tijm.
Dit zorgt ervoor dat alle producten in de diepere huidlagen worden opgenomen.

Gommage van Yonka wordt bij elke behandeling gebruikt.

Dit product is een echte 4 in 1 verzorging. Het verwijderd op een zachte manier de dode huidcellen, verhelderd de fletse teint, hydrateert de huid, en hersteld haar evenwicht.

Yonka Lotion.

Deze verzorgende nevel is een echte foto-aromatische schoonheidselixer, onmisbaar om de huidbalans te herstellen en voor te bereiden op haar dagelijkse verzorging. De lotions bevatten als belangrijkste ingrediënten de essentiële oliën van Yonka

 

Diepte Peelings

Micro peeling

De micro peeling wordt gebruikt bij de Le Grand Classique en de Excellent Code behandelingen. Het is een lichte fruitzuurpeeling die de hoornlaag van de huid verweekt en de huid een glad aanzien geeft.

Alpha Exfoliator

De Alpha Exfoliator is een sterke fruitzuurpeeling die dieper werkt. Pigment vlekjes vermindert en de aanmaak van collageen stimuleert. De peeling zorgt voor een betere huidstructuur.

 

Verzorging

Nutri+

De booster wordt gebruikt bij de Le Grand Classique. Deze booster bevat een fijne olie boordevol vitamine en revitaliseert iedere huid. De huid gaat opnieuw stralen, wordt weer soepel en veerkrachtig.

Pamplemousse

Dit is een van de producten die verwerkt wordt in de behandeling Plaisir D’aromes. De crème is een echte energiecocktail. Hierdoor wordt de huid gevitaliseerd.

 

Anti Age Verzorging

Time Resist

Het bijzondere aan deze crème is dat de filler bolletjes en hyaluronzuur, de huid weer voller maken. De lipoaminozuur stimuleerd de jeugdigheid van de huid.

Excellence Code Crème

Deze heerlijke crème laat de rijpere door hormonale wijzigingen verzwakte huid als het ware herleven. Ze pakt de verouderingsteken in het geheel aan en herstelt onze cellen. Om het resultaat van de behandeling te optimaliseren kunnen we voor u de juiste producten voor thuis samenstellen.

Maak een afspraak Bekijk alle behandelingen